Career4Me 22.06. organizuje besplatan inspirativni workshop za mlade kreativce!

Govore li tebi da imaš bujnu maštu? Kreiraš li stvari u svojoj glavi pa ih onda prenosiš na papir, pretvaraš u neobične oblike i bojiš raznim bojama?
Uživaš li u tome da od starih praviš drugačije i nove stvari?
Maštaš li da pronađeš posao u kojem ćeš moći isto kao i sada da maštaš, izmišljaš i od zamišljenog nešto stvaraš, ali se bojiš da takav posao ne postoji?

Zbunjuje li te to, jer iako pokušavaš ništa drugo ti se ne sviđa i ni u čemu se ne pronalaziš

Upravo kako bismo motivisali i ohrabrili tebe i tvoje vršnjake, da vjerujete u sebe i pratite svoje želje, organizujemo naš prvi Inspirational Talent Workshop.

Sada imaš priliku da čuješ priču o odrastanju, učenju, školovanju, upoznavanju sebe i svojih talenata, fejlovima i uspjesima nekog ‘ko je prošao sve ovo, kroz što možda sada prolaziš i ti.

Dovodimo uspješne i sretne mlade ljude, koji rade ono u čemu su najbolji, što najviše vole, u čemu uživaju i pronalaze sebe. Njihovi poslovi su kreativni, maštoviti, zanimljivi i nikada dosadni. Još uvijek im često postavljaju pitanje : “A kada ćeš pronaći neki pravi posao?”

Na našem prvom ITW-u, ugostit ćemo sjajnu Annu Lukendu, djevojku koja je osim crtanja, većinu svog djetinjstva provela radeći sve ono što i nije baš uobičajeno za djevojčice.
Osim što će vam osmisliti logo, dizajnirati interesantnu torbu ili čak fotelju, napraviti vam najbolje fotografije, ona će se bez problema upustiti i u električarske i visinske radove, ako vam slučajno i to zatreba.


Anna je cijelo svoje školovanje posvetila crtanju- završila je srednju likovnu, te diplomirala i magistrirala na akademiji likovnih umjetnosti. Međutim, sada radi sve osim što crta, a sve što radi ima veze sa crtanjem!
Vlasnica je AL Studija, gdje radi kao kreativna direktorica i fotografkinja. Članica je kreativnog tima AS Holdinga. Koosnivačica je i kreativna direktorica brenda namještaja Wish Sofa, te kreatorka modnog brenda MOA baggeek. Dizajnirala je i kreirala logo, kompletan vizualni identitet i reklamne kampanje za neke od najpoznatijih domaćih i stranih brendova.

Anninu ličnost nije tako jednostavno opisati kao što je donekle jednostavno nabrojati sve ono što ona radi. Njena životna priča koja se još uvijek razvija, je idealna inspiracija i motiv mladima, koji se nalaze u periodu izgradnje svoje ličnosti i identiteta, traženja onoga što ih raduje, u čemu su dobri i što žele da postanu. Mladima koji donose važne odluke a osjećaju još veće dileme, jer ne znaju kud bi, gdje bi i šta bi 🙂

Njen rad je savršen ohrabrujući primjer kako sve što volimo raditi može da postane “pravi” posao!

Više o Anni na linkovima
https://www.facebook.com/moabaggeek/
https://www.facebook.com/wishsofa/
https://www.facebook.com/ALukenda/

Link eventa https://bit.ly/2ZvzwcZ

ITW održava se u predivnom i urbanom ambijentu Galerije GSU Brodac, koja se nalazi tik uz Vijećnicu na adresi Brodac 6, 7100 Sarajevo.

Za učešće je potrebno prijaviti se na facebook page Career4Me ili na email info@career4me.ba

Dovoljno je poslati ime, prezime i uzrast, kako bismo koncept čim više prilagodili generacijski aktuelnim problemima.

Vidimo se 22.06. u 16:00!